2009. április 24., péntek

Építek :)
Ne gondoljátok, hogy házat, vagy hasonlót, én életet és hitet építek.
Mert ezt is lehet. Vannak napok mikor esik az eső,de "örökké nem eshet"
egyszer kisüt a nap, és lesz olyan, hogy rá kell jönnünk építeni kell.
Építeni egy új, egy szebb, egy biztonságosabb jövőt.
Fogalmam sincs, hogy kell. :)
Soha nem éltem egyedül, sőt, hogy őszinte legyek én még soha nem voltam egyedül.
El sem tudom képzelni milyen lehet annak, aki így kell élje az életét.
Szörnyű lehet, ha valakinek nincs senkije.
A nagymamám így élt. Megtalálta a férfit akit szeretett, és mikor elveszítette, már nem kellett neki többé senki. Az édesapám szülei együtt éltek, de mikor a mama elment, a papám már nem tudott többé nélküle élni. Ez olyan nagyon gyönyörű nem? Mindamellett, hogy a fájdalom volt ami elvitte őt, és ez szörnyű, valahogy mégis azt kívánnám, hogy velem is így legyen. Legyen az életemben valaki, aki nélkül nem bírok levegőt venni. most nem a gyermekeimre gondolok, az természetes, de az is az, hogy ők egyszer elmennek tőlem, és saját életük lesz. Én egy társra gondolok, akinek olyan élet kell, ahol én vagyok a másik fele. A társa, jóban vagy rosszban.
Persze nem biztos, hogy mindenkinek jut ilyen szerelem. van olyan, hogy ebben az életben nem akadunk rá a lelki társunkra. Láttam egyszer egy filmet, amit azóta sem tudtam elfelejteni, abban egy szerelmes pár élete, tulajdonképpen igazi tragédia volt. Egy balesetben elveszítették a gyermekeiket, és aztán a férj is meghalt. Az asszony saját kezével vetett véget az életének, és így nem került a mennyországba. A pokolba kerülnek azok, akik eldobják isten ajándékát, az életet.
A férj a mennyországból a pokolba ment, hogy megmentse a szerelmét, és magával vigye. Miután teljes volt a boldogság a mennyben, úgy döntöttek újra kezdik a földön.
" ha megtaláltalak a pokolban, megtalállak újra a földön is "
És az újjászületést választották.
Gyönyörű történet. Értem vajon lejönne valaki a pokolba?
Ezen biztosan sokan gondolkodtak már. Jó lenne tudni, hogy igen.
A film címe : Csodás álmok jönnek. Ha valaki szeretne kicsit sírni, vagy elmélázni, érdemes megnézni. Gyönyörű!


És íme: AZ IGAZ SZERELEM MÉG A POKLOT IS LEGYŐZI!

3 megjegyzés:

  1. Szia! Kedves Lilla!
    Sok erőt neked a jövőhöz, és ahogy elnézem neked van is hozzá. Tényleg vannak akik nagyon magányosak, de az az igazán magányos akinek barátai nincsenek :) fel a fejjel. Amúgy a film tényleg csodaszép, én is láttam. Puszil Endre

    VálaszTörlés
  2. Drága Lilla!
    Remélem nem érzed zaklatásnak, de nagyon szívesen megismernélek, és ha tudok segítenék megoldani a dolgokat. Akár csak azzal, hogy vagyok mint egy barát.
    Puszil:Endre

    VálaszTörlés
  3. Kedves Endre! 10 év telt el mióta ez íródott, és azóta áll itt ez a két kedves megjegyzés. Ha még vissza jársz olvasni, Barát mindig kell :) Köszönöm így egy évtized után is!
    Bocsáss meg a nem kevéssé késői válaszért, a bejegyzés nem egy egyszerű élethelyzetben íródott. (nem éreztem zaklatásnak! )

    VálaszTörlés