2011. október 27., csütörtök

http://www.napiszar.hu//showPost/A_nok_altal_hasznalt_9_halalos_kifejezes

1. RENDBEN: Ez az a szó, amit a nők egy vita lezárására használnak, ekkor igazuk van, te pedig elhallgatsz.

2. ÖT PERC: Ha épp öltözködik, akkor fél óra. Az öt perc csak abban az esetben öt perc, ha még öt percet kaptál a meccset nézni házimunka előtt.

3. SEMMI: A vihar előtti csend. Ez jelent valamit, és jobb, ha készen állsz. A viták, amelyek "Semmi"-vel kezdődnek, általában "Rendben"-el fejeződnek be.

4. CSAK NYUGODTAN: Ez kihívás, nem engedély. Nehogy megtedd!

5. HANGOS SÓHAJ: Ez nem egy konkrét szó, hanem egy nem verbális kifejezés, amit a férfiak gyakran félreértenek. A hangos sóhaj azt jelenti, hogy szerinte idióta vagy, és miért pazarolod az idejét azzal, hogy vele vitatkozol a semmiről. (Lásd a 3. pontot a semmi jelentéséről)

6. SEMMI GOND: Az egyik legveszélyesebb kifejezés. Ez annyit jelent, hogy hosszan el fog gondolkodni arról, hogy milyen módon fizetsz majd meg a hibádért.

7. KÖSZÖNÖM: Ha egy nő megköszön valamit, ne kérdőjelezd meg vagy ájulj el. Mondj egyszerűen annyit, hogy szívesen. (egy zárójeles megjegyzés: ez mindaddig igaz, amíg nem azt mondja, hogy "Nagyon köszönöm." – ez tömény szarkazmus, ekkor nem köszön meg semmit, és ne merészeld azt mondani, hogy szívesen, mert abból "Tökmindegy" lesz)

8. TÖKMINDEGY: Ez a női változata annak hogy bazd meg!

9. NE AGGÓDJ MEGOLDOM: Egy újabb veszélyes kifejezés, azt jelenti, hogy valamit a nő már többször elmondott a férfinek, és most megcsinálja helyette. Ennek folyománya lesz az, hogy a férfi megkérdezi: "Mi a gond?" – amire a 3. lesz a válasz.

Aki ezt írta, tudhat valamit a hölgyekről, mert bizony elejétől a végéig teljesen jogos. Ami a lényeg uraim, a hangsúlyra kell figyelni :) . Nagyon jókat nevettünk a barátnőimmel a listán pedig jól tudjuk, hogy annyira nem is vicces férfiként átélni az efféle helyzeteket. Viszont azt gondolom, a férfiaknak is vannak hasonló, ha nem ugyan ilyen kifejezéseik . Elkerülhetetlen , hogy bele ne fussunk ilyesmibe, akkor most mi is legyen? Figyeljünk egymásra kicsit jobban :)
UI: A köszönöm szépen az köszönetet jelent, a hangsúly a LÉNYEG! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése