2009. november 21., szombat

Mikulás , Karácsony




Az életben valóban vannak csodás dolgok, vannak szívet melengető érzések, és igen, vannak csodák.
Hiszek a szeretetben, a barátságban, hiszek minden jóban, és abban, hogy az ember boldoggá tudná tenni a maga, és mások életét. Szebbé, jobbá tudná tenni a világot ahol az életét éli, és képes csodát tenni.
Varázslat. Mind azok lehetünk az év ezen a pár napján. Varázslók, tündérek, angyalok, szeretni való boldog emberek. Mikor gyermekek voltunk mi kaptuk a csodát, felnőttként mi adjuk a csodát azoknak akiket a szívünk mindennél jobban szeret.
Ragyogó Karácsonyi fények, kedves szívet melengető dalok, és már nem is olyan borús ez a világ. Nem számít mi az ami az év többi napján nehezíti az életünket, ha ezen a pár napon képesek vagyunk a szeretetre, teljesen biztos, hogy meg tudjuk tenni az év minden napján, csak hagyni kell, hogy az ünnep szelleme átmelegítse a szívünket, a lelkünket, és megtartani ezt az érzést minden elkövetkező napban. Tegyünk csodát, és varázsoljuk biztonságosabbá a világot, olyanná mint amilyenre gyermekként vágytunk. Legyen a mesebeli álom valóság, és higgyük el, hogy ez a pillanat megmarad örökké.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése